Lite smått och gott om löshår

hårförlängningTänkte jag skulle ägna detta inlägget åt löshår och hur man sköter det för att det ska se snyggt ut länge. Det är ju en ganska stor kostnad att sätta in löshår så vill man få ut det mesta av sina pengar så får man sköta om det.

Så här är lite tips:

* Se till att ha håret i en fläta när du sover och tränar så att det inte blir onödiga tovor som sliter på håret att reda ut.

* Borsta och red ut håret ofta med träborste eller kam.

* Se till att använda återfuktande produkter dagligen. Eftersom håret inte sitter fast i hårbotten så får det ingen näring och fukt från kroppen, så det måste tillsättas.

* Undvik klor- och havsvatten.

* Färga eller blek aldrig hårförlängningar!

* Tänk också på att ett långt hår kräver mycket mer tid än ett kort hår. Det tar tid att torka, styla och reda ut än ditt vanliga hår. Ditt hår kommer också att vara tjockare och tyngre i och med det extra håret.

 

Men är du sugen på hårförlängning så tycker jag absolut att du ska unna dig detta och att du ska göra det hos en riktig frisör. Du har helt andra garantier och är om någonting händer så kan du alltid gå tillbaka till frisören så de kan fixa till håret. Om du köper gör-det-själv-kit är risken stor att det kanske inte blir bra. Och då har du lagt både onödiga pengar och tid på detta.

Lämna en kommentar